Cursos de formació en línia de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ofereix un seguit de cursos a distància sobre diferents àmbits de la promoció de la salut (consell d’alimentació per a infants i adolescents, consell d’activitat física, infància sense fum o promoció de l’alletament matern), dirigits principalment a professionals de la salut dels centres d’atenció primària. Els cursos són gratuïts i tenen diferents formats, durada i característiques, que trobareu descrits en entrar a cada curs.


Infancia sense fum

Curs en línia Tabaquisme passiu en infància del programa “Infància sense fum” de l'Agència de Salut Pública de Catalunya per a la formació dels professionals sanitaris.
Més informació

Accedir al curs

Papsf

Curs en línia Intervenció en tabaquisme del programa “Atenció primària sense fum” (PAPSF) per a la formació dels professionals sanitaris.
Més informació

Accedir al curs

Papsf

Curs en línia Curs Activitat Física i Salut. Intervenció a l'Atenció Primària del “Pla d’Activitat Física, Esport i Salut” (PAFES) de l'Agència de Salut Pública de Catalunya per a la formació dels professionals sanitaris.
Més informació

Accedir al curs

Papsf

Curs en línia Consell alimentari en la infància i l'adolescència, del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable (PAAS) de l'Agència de Salut Pública de Catalunya per a la formació dels professionals sanitaris d'atenció primària.
Més informació

Accedir al curs

Papsf

Curs en línia Alletament matern, per  professionals sanitaris del Servei de Salut Materno-Infantil de l’Agència de  Salut  Pública de Catalunya (ASPCAT). Té com objectiu millorar els coneixement sobre l’alletament matern per als professionals sanitaris que atenen a mares que
volen alletar. (PRÒXIMAMENT)